۸ تکنولوژی که توسط گوشی های هوشمند فنا شده اند
 
درباره وبلاگ


با یاد خدا و با سلام امیدوارم لحظات خوبی را سپری کنید. با معرفی این سایت به دیگران قدمی مثبت در جهت اطلاع رسانی و آموزش بردارید.


<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:

برای ثبت نام در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید




Tecnology, Energy, Computer
فناوری، انرژی و کامپیوتر (TEC)

موبایل ؛ وسیله ای که در ابتدا فقط برای مکالمه بدون نیاز به سیم و در مقیاسی بزرگ تر از تلفن های بی سیم استفاده می شد کم کم تبدیل به یک مینی کامپیوتر شده است . هر روز به امکانات جانبی کاربردی و سرعت عملیات آن اضافه می شود و در این بین شکل و شمایل آن نیز تغییرات گسترده ای کرده و با دقیق تر شدن تکنولوژی ساخت قطعات الکترونیکی هر روز شاهد گوشی های باریکتر و کم حجم تر ( متناسب با کارایی هایش ) هستیم . این قضیه تا جایی پیش رفته که دیگر تکنولوژی ها و گجت ها را به شدت تحت شعاع خود قرار داده و کم کم باید با آنها خداحافظی کنیم . در واقع گوشی ها از هر تکنولوژی یکی را در خود جا داده اند و تقریبا همه منظوره شده اند.

لیست ۸ تایی گجت ها و خدماتی که توسط اسمارت فون ها از صحنه فناوری دنیا حذف شدند را مشاهده بفرمایید .

۱ – موزیک پلیر ها

تمامی امکانات مربوط به پخش صدا در گوشی ها موجود می باشد تا جایی که شرکت اپل از کم شدن تعداد خرید آیپاد توسط مردم خبر داده است .

۲ – کنسولهای بازی قابل حمل

نینتندو و سونی در سرتاسر دنیا به فروش می روند اما انگار نمی شود در دنیایی که مردم با گوشی هایشان همه کار می کنند الی برقرای ارتباط به جنگ اسمارت فون ها رفت . فروشگاه های نرم افزاری اپل و گوشی های اندرویدی هزاران بازی را برای گوشی های خود طراحی مرده اند . پس چه لزومی به داشتن یک کنسول بازی جداگانه می باشد ؟ حتی برای بازی های ۳ بعدی هم گوشی های ۳ بعدی مثل LG Thrill یا HTC EVO 3D موجود می باشند .

۳ – دوربینهای point and shoot

دوربین های قدیمی که جلوی چشم خود می گرفتیم تا کادر را تنظیم کنیم را دوربینهای ببین و بگیر می گویند . این دوربینها برای کسانی که به عکاسی حرفه ای نیاز ندارند و فقط برای ثبت خاطرات خود عکس می گیرند ساخته شده . در سالهای قبل کیفیت تصاویر گرفته شده با موبایل به پای دوربینهای دیجیتالی نمی رسید اما امروزه با جاسازی لنزهای دقیق و با رزولوشن بالا بهانه ای برای خرید دوربین عکاسی یا فیلم برداری باقی نمی ماند .

۴ – ویدئو پلیر ها

دستگاه پرتابل مدیا پلیر Archos را به یاد دارید ؟ نسل پنجم آیپاد ویدئو را چطور ؟ این دو وسیله برای استفاده های صوتی و تصویری ساخته شده اند اما بعد از مدتی امکانات آنها به گوشی های هوشمند مهاجرت کردند . گوشیهایی با صفحه نمایش پهن مثل HTC ThunderBolt با تفکیک پذیری بالا و سرعت انتقال اطلاعات و نمایشگر ۴ اینچی ضربه نهایی برای بیرون راندن ویدئو پلیرها از بازار بود .

۵ – ضبط کننده های صدا

گوشی ها علاوه بر داشتن این آپشن ، می توانند صدای مکالمات شما را نیز ضبط کنند پس چه دلیلی برای خریدن یک ریکوردر می باشد . وقتی با دو برابر کردن قیمت یک ریکوردر می توان گوشی موبایل متعارف خرید چرا اینکار را نکنیم .

۶ – سیستمهای هدایت و مسیر یابی (GPS)

سیستمهای GPS مختلفی در حال ارتقا و پیشرفت هستد مثل Garmin ، Magellan و TomTom اما سازندگان این سیستمها کم کم به فکر تولید نرم افزارهایی برای جاسازی این سیستم در گوشی های هوشمند هستند .

۷ – دستیار دیجیتالی شخصی ( PDA یا کامپیوتر جیبی)

دفترچه یادداشت دارند ، دفترچه تلفن دارند ، بازی های فکری دارند ، می توانید با آنها نقاشی بکشید ، لیست انجام کار می توانید درست کنید و … اما مسلما تمام این کارها با موبایل هم انجام شدنی است حتی با کیفیت و سرعت بیشتر .

۸ – ساعت مچی

امروزه دیگر از هر شخصی در خیابان ساعت را بپرسید به جای اینکه به مچ خود نگاه کند یا دست به جیب می شود یا از داخل کیف موبایل ، گوشی خود را بیرون می آورد . در واقع اینطور به نظر می رسد که افراد از ساعتهای مچی تنها برای شیک پوش شدن و ست کردن آن با تیپ و فشن خود استفاده می کنند . هر چند ساعتهای مختلفی با امکانات جالب و تشویق کننده به بازار ارائه شده اند که در الکپرس نیز به برخی از آنها اشاره شده است .



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







 
 
نویسندگان
پیوندها
آخرین مطالب